Gek met uw auto

Benerink BMW Mini en Audi beschikt over een goed opgeleid technisch team.
De vakbekwame monteurs binnen onze garage beschikken in de perfect geoutilleerde werkplaats over de modernste apparatuur. Behalve algemeen en specialistisch gereedschap betekent dit ook dat alle benodigde testapparatuur aanwezig is.

Onder leiding van werkplaatschef Rob Benerink houden de medewerkers de laatste stand der techniek bij. Met regelmaat worden speciale cursussen en opleidingen gevolgd.

Rob is een autoliefhebber in hart en nieren. Hij werkt niet alleen vanuit een grote kennis van zaken, maar ook met hart en ziel. Zijn grote bewondering voor de bijzondere techniek van vooral BMW, deed hem verregaand specialiseren in dit merk.

Door de bijzondere instelling bij Benerink is er ook in de garage gewoon meer mogelijk. U kunt er gerust op vertrouwen dat de medewerkers met uiterste zorgvuldigheid aan uw auto werken. Zo bereiken wij de grootste veiligheid en bedrijfszekerheid voor uw auto.

Dat onze klanten dit ook daadwerkelijk zo ervaren blijkt wel uit het cijfer dat wij scoren bij klantenvertellen.nl. Klik hier voor de beoordelingen.