Benerink

Visie

Autobedrijf Benerink is in 1986 opgericht door Paul Benerink.

Ruim 30 jaar is het autobedrijf vooral gespecialiseerd in de merken BMW, MINI en AUDI. De bedrijfsvoering is afgestemd op de eisen van de doelgroep uit het hogere, midden- en topsegment van de autobranche.

De showroom en de werkplaats vormen het fundament van onze onderneming.

‘Wij willen een bedrijf zijn dat individuele mobiliteitsoplossingen verzorgt voor berijders van personenauto’s in het kwalitatief hoogwaardige segment. Hierbij hebben wij ons gespecialiseerd in BMW, MINI en AUDI. Wij richten ons op zakelijke en particuliere klanten, die waarde hechten aan comfort, veiligheid, hoogwaardige technologie, kwaliteit en sportiviteit.

Voor deze doelgroep willen wij een volwaardige maar vooral persoonlijke partner zijn. Dit realiseren wij door een klantgerichte benadering en professionele ondersteuning bij de aanschaf van de gewenste auto, het onderhoud ervan en de dienstverlening (ten behoeve van de operationele inzet van de auto). Wij streven voor ons personeel naar een stimulerend werkklimaat, waardoor klanten zich prettig en gewaardeerd voelen’.

Erkenning

Autobedrijf Benerink is een erkend specialist in BMW, MINI en AUDI. Zo zijn we aangesloten bij BOVAG. Lease service center, SCM alarm, TBBS, STEK en Centraal Beheer Achmea. U kunt alle zaken wat betreft uw droomauto direct bij ons afstemmen, zo gaat u te allen tijde met een veilig gevoel de weg op.

Team

Toen Paul Benerink dit bedrijf ruim 30 jaar geleden oprichtte, was zijn ideaal om de service en de persoonlijke aandacht rond merken als BMW, MINI en AUDI naar een hoger niveau te tillen. Dat is nog steeds wat Benerink voor ogen heeft. Mede door ons enthousiaste team met alle kennis, ervaring en know-how, weten we dagelijks dat hoge serviceniveau weer te bereiken. Wij blijven daarbij de mens, zowel de klanten als de medewerkers, centraal stellen.

 

Vacatures

Wij hebben momenteel geen vacatures openstaan binnen ons bedrijf.
U kunt echter altijd een open sollicitatie sturen. We zullen uw gegevens bewaren en contact met u opnemen zodra er een vacature ontstaat die past bij uw profiel.

Mail uw sollicitatie inclusief CV naar Esther Benerink: esther@benerink.nl.

Import

Het zoeken naar de geliefde auto gebeurt al lang niet meer alleen binnen de Nederlandse grenzen. Het importeren van vooral jong gebruikte BMW’s MINI’s en AUDI’s wint steeds meer aan populariteit. Wij werken met een Europees leveranciersnetwerk waardoor we zowel rechtstreeks alsook uit fabrieksvoorraden voor u kunnen vinden waar u naar zoekt.

Deze veelal rijker uitgeruste auto’s kunnen wij tegen een aantrekkelijk tarief relatief snel rijklaar aanbieden. Net als nieuw geleverde auto’s kunnen wij ook deze geïmporteerde jong gebruikte auto’s tegen zeer aantrekkelijk leasetarieven aanbieden. Zowel zakelijk als privé.
Heeft u hier vragen over bel 0541-570650 of stuur een e-mail naar paul@benerink.nl.

Pechhulp

Schaft u bij Benerink een auto aan en laat u ook het onderhoud door onze werkplaats verzorgen dan bieden wij u doorlopend gratis 24/7 Pechhulp in heel Europa.

Onze mobiliteitsservice verzekert u – 24 uur per dag en 7 dagen per week – van gepaste pechhulp onderweg.

Om gebruik te maken van deze service kunt u tijdens onze openingstijden op ma. t/m vr. van 08.00 uur tot 18.00 uur contact met ons opnemen via 0541 570 650. Buiten deze openingstijden wordt u automatisch doorverbonden voor verdere hulp.
We raden u aan om ons Pechhulp-pasje in uw auto te bewaren zodat het altijd binnen handbereik is.