Benerink Lease.
Onze eigen leasemaatschappij.

Met onze leasemogelijkheden zetten we ons in voor maximale service en zekerheid, zodat zorgeloos autorijden gewaarborgd blijft. Leasen is tegenwoordig een aantrekkelijke vorm van autorijden, waarbij gemak voorop staat.

Leasemogelijkheden

Benerink biedt drie leasemogelijkheden aan, voor u als zakelijke klant maar ook voor u particulier. U heeft daarbij de keuze uit nieuwe en jong gebruikte auto’s. Als zelfstandige leasemaatschappij houden we bovendien de lijnen kort en zijn adviezen transparant. Altijd passend bij uw persoonlijke situatie. Het onderhoud verrichten we daarbij in eigen beheer om op deze manier de kwaliteit niet uit het oog te verliezen.

Financial lease

Financial lease geeft u als ondernemer financiële ruimte, maar ook de controle. U bent immers direct eigenaar van de betreffende auto en houdt grip op uw wagenpark. Zaken als de aankoop, onderhoud en verzekeringen regelt u namelijk helemaal zelf. Als eigenaar van de auto, komt deze bovendien ook op de balans te staan en dat kan interessante fiscale voordelen bieden.

Operational lease

Voor u als ondernemer die kiest voor zekerheid en niets aan het toeval overlaat. Bij operationeel lease geniet u van onze full service diensten en weet u vooraf waar u aan toe bent. Geen onvoorziene verrassingen achteraf. Want daar houden bij Benerink niet van. Natuurlijk bieden we deze vorm van leasen aan onder onze eigen leasemaatschappij.

Klantenervaringen.
Wij horen graag wat u van ons vindt, daarom verzoeken wij u om uw ervaring met ons te delen. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit en service op een hoog niveau houden.
Zeer tevreden!
Paul & Diny

Band was gescheurd. Zelfde dag een “ noodband” er op. Dag er na al de band aanwezig - werd gebeld en de band kon direct gemonteerd worden. Ben zeer tevreden!

Uitstekende service!
Marlot (Amsterdam)

Altijd uitstekende service! - Er kon last-minute toch nog tijd voor ons worden gemaakt ondanks dat wij zelf te laat met het verzoek kwamen. - Auto is zelfs mooi gepoetst. - Altijd vriendelijk!

In het kort. Top bedrijf!
Jason (Hengelo)

Ik ben er maar een paar keer geweest maar wat mij gelijk opviel is dat de mensen erg vriendelijk zijn en ze zijn bereid je overal mee te helpen. De monteurs zijn top en de service is geweldig. Zeker een aanrader.

Fill 1