Benerink Lease.
Onze eigen leasemaatschappij.

Met onze leasemogelijkheden zetten we ons in voor maximale service en zekerheid, zodat zorgeloos autorijden gewaarborgd blijft. Leasen is tegenwoordig een aantrekkelijke vorm van autorijden, waarbij gemak voorop staat.

Leasemogelijkheden

Benerink biedt drie leasemogelijkheden aan, voor u als zakelijke klant maar ook voor u particulier. U heeft daarbij de keuze uit nieuwe en jong gebruikte auto’s. Als zelfstandige leasemaatschappij houden we bovendien de lijnen kort en zijn adviezen transparant. Altijd passend bij uw persoonlijke situatie. Het onderhoud verrichten we daarbij in eigen beheer om op deze manier de kwaliteit niet uit het oog te verliezen.

Financial lease

Financial lease geeft u als ondernemer financiële ruimte, maar ook de controle. U bent immers direct eigenaar van de betreffende auto en houdt grip op uw wagenpark. Zaken als de aankoop, onderhoud en verzekeringen regelt u namelijk helemaal zelf. Als eigenaar van de auto, komt deze bovendien ook op de balans te staan en dat kan interessante fiscale voordelen bieden.

Operational lease

Voor u als ondernemer die kiest voor zekerheid en niets aan het toeval overlaat. Bij operationeel lease geniet u van onze full service diensten en weet u vooraf waar u aan toe bent. Geen onvoorziene verrassingen achteraf. Want daar houden bij Benerink niet van. Natuurlijk bieden we deze vorm van leasen aan onder onze eigen leasemaatschappij.

Klantenervaringen.
Wij horen graag wat u van ons vindt, daarom verzoeken wij u om uw ervaring met ons te delen. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit en service op een hoog niveau houden.
Behandeld als vaste klant, terwijl ik er voor het eerst kwam.
Wouter

Vriendelijk, snel, goede voorlichting over mogelijkheden en prijs. In een woord: fantastisch !!!

Geweldige customer experience
Ruben

Ik heb nog nooit zulke klantgerichte en hulpvaardige mensen meegemaakt. Prachtige autos verkopen is een, maar klanten totaal ontzorgen is echt wat anders. Geweldig bedrijf!

Vakbekwame en betrouwbare service.
Ton

Het feit dat ik, als "kleine klant", al vele tientallen jaren tot volle tevredenheid bij autobedrijf Benerink kom, zegt genoeg. Ik ben nooit teleurgesteld in hun service, eerlijkheid en de werkplaats met bekwame monteurs.

Fill 1