Benerink Lease.
Onze eigen leasemaatschappij.

Met onze leasemogelijkheden zetten we ons in voor maximale service en zekerheid, zodat zorgeloos autorijden gewaarborgd blijft. Leasen is tegenwoordig een aantrekkelijke vorm van autorijden, waarbij gemak voorop staat.

Leasemogelijkheden

Benerink biedt drie leasemogelijkheden aan, voor u als zakelijke klant maar ook voor u particulier. U heeft daarbij de keuze uit nieuwe en jong gebruikte auto’s. Als zelfstandige leasemaatschappij houden we bovendien de lijnen kort en zijn adviezen transparant. Altijd passend bij uw persoonlijke situatie. Het onderhoud verrichten we daarbij in eigen beheer om op deze manier de kwaliteit niet uit het oog te verliezen.

Financial lease

Financial lease geeft u als ondernemer financiële ruimte, maar ook de controle. U bent immers direct eigenaar van de betreffende auto en houdt grip op uw wagenpark. Zaken als de aankoop, onderhoud en verzekeringen regelt u namelijk helemaal zelf. Als eigenaar van de auto, komt deze bovendien ook op de balans te staan en dat kan interessante fiscale voordelen bieden.

Operational lease

Voor u als ondernemer die kiest voor zekerheid en niets aan het toeval overlaat. Bij operationeel lease geniet u van onze full service diensten en weet u vooraf waar u aan toe bent. Geen onvoorziene verrassingen achteraf. Want daar houden bij Benerink niet van. Natuurlijk bieden we deze vorm van leasen aan onder onze eigen leasemaatschappij.

Klantenervaringen.
Wij horen graag wat u van ons vindt, daarom verzoeken wij u om uw ervaring met ons te delen. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit en service op een hoog niveau houden.
Kennis van zaken en vooral plezier in wat ze doen
Marcel

Auto gezocht, gevonden en geleverd! Mooi jong en dynamisch bedrijf, kennis van zaken en vooral plezier in wat ze doen. Kortom, zeer tevreden met Benerink en mijn nieuwe BMW.

Deskundige mensen die zonder enige druk adviseren
Nicolle

Super ervaring. Echte aanrader. Heel vriendelijk ontvangen met een heerlijke cappuccino. Deskundige mensen die je zonder enige druk adviseren. Enorm verrast bij het halen van de auto. Zag er prachtig uit. Geweldig bedrijf.

Vertrouwen in Benerink
Rob

Ja, ook mijn 2e auto bij autobedrijf Benerink gekocht, dat doe je alleen als je vertrouwen hebt in een bedrijf, en dat heb ik in grote mate. Dit bedrijf met uiterst vriendelijke en correcte medewerkers raad ik iedereen aan.Daarnaast ook geweldig mooie auto's en altijd tijd voor een kop koffie en een gezellig praatje, top.

Fill 1