Ruitschade & uitdeuken

Heeft iemand met het portier tegen uw auto getikt, heeft u last van steenslag of een barst(je) in uw voorruit? Erg vervelend, want juist ú bent erg zuinig op uw auto!

Wij lossen het graag vakkundig voor u op en uiteraard handelen wij het ook verzekeringstechnisch voor af!

Uitdeuken zonder spuiten

Veel van deze vervelende “parkeerschades” kunnen hersteld worden door middel van uitdeuken zonder spuiten. Het gaat in dat geval om deukjes met een maximale grootte van een 1 of 2 Euromunt, zonder lakschade.

Overige (lak)beschadigingen aan de buitenkant van uw auto of aan het interieur zullen wij altijd eerst vooraf moeten beoordelen en kunnen wij uiteraard ook voor u laten herstellen door onze vakkundige schadespecialisten.

Glasreparaties

Heeft u een sterretje of een barst in uw voorruit of is een gehele ruit gesneuveld… Bel of mail ons voor het maken van een afspraak. Bij het vervangen van een ruit plaatsen wij altijd een originele ruit in tegenstelling tot de grote bekende glasreparateurs.

Voorruitreparaties kunnen wij alleen gratis uitvoeren op vertoon van een geldige groene kaart en vanaf een WA-extra verzekering of hoger. U hoeft verder niets meer te regelen want wij handelen alles voor u af met uw verzekeringsmaatschappij.

Wilt u een afspraak maken of eerst meer informatie ontvangen?
Bel dan met Martin Schlepers 0541-570 650 of stuur een mail naar martin@benerink.nl