Schadeherstel

Doordat u een auto rijdt in het hogere segment, mag u uiteraard optimale veiligheid verwachten! Uw auto is gebouwd op basis van zeer strenge veiligheidsnormen en uitgerust met tal van geavanceerde veiligheidsvoorzieningen die grotendeels aan het oog ontrokken zijn.

De carrosserie is hierbij van essentieel belang. Deze is dusdanig ontworpen dat de kooiconstructie – mocht u zich onverhoopt in een extreme situatie bevinden – u en uw passagiers optimale bescherming biedt. Daarnaast bevat uw auto hoogwaardige elektronische componenten die stuk voor stuk bijdragen aan uw veiligheid en comfort.

Juist daarom is het van groot belang dat uw auto bij schade wordt gerepareerd door onze vakmensen met de juiste kennis en ervaring op dit gebied. Zodoende kunt u erop vertrouwen dat alle gehanteerde kwaliteitsnormen voor de volle 100% worden gewaarborgd.

Ook bij de zogenaamde minicasco verzekering schades, zoals brand, inbraak, ruitbreuk, botsing met dieren, storm en ander natuurgeweld wordt door ons geen eigen risico verrekend.

Martin Schlepers
martin@benerink.nl
0547-570650