Werkplaats

Afspraak

Bezig met laden…

Vacatures

Wij blijven waarmaken wat iedere BMW – MINI – AUDI rijder van ons verwacht: rijplezier!
Om in te spelen op de groei van onze klantenkring en optimaal te blijven reageren op de wensen van onze klanten, zoeken wij een Eerste Autotechnicus!
Ons familiebedrijf bestaat uit een jong en gedreven team, waarbij plezier maar vooral professionaliteit voorop staat. Je werkt in een energieke omgeving met de dynamische merken BMW – MINI – AUDI. 

Elke dag biedt afwisseling, waarbij je onderhoud pleegt, diagnoses uitvoert en reparaties verricht. Samen met onze Chef Werkplaats ontwikkel jij jouw eigen POP, omdat wij graag investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers.

Mail je sollicitatie met CV naar esther@benerink.nl.

Ruitenservice

De carrosserie van uw auto is voorzien van een beschermende kooiconstructie waarvan ook de ruiten een zeer belangrijk onderdeel vormen. Om na ruitschade uw auto weer in optimale conditie te brengen, moet een nieuwe ruit volgens een speciale methode worden vast gelijmd.

Dit gebeurt met door de fabriek ontwikkelde lijmsoorten. Wij als specialist werken volgens die voorwaarden en maken dus gebruik van de voorgeschreven materialen.

Neem dus bij ruitschade altijd contact op met ons en laat u niet verleiden door uw verzekering, deze ruitschades elders te laten repareren. U bent immers vrij om zelf uw keuze te bepalen.

Uw beschadigde ruit door ons laten vervangen is nog voordeliger ook.
U ontvangt altijd korting op uw eigen risico bij het vervangen van een voor- of achterruit. Deze bedraagt thans (maximaal) € 75,00 inclusief btw.

Bij ruitschade kunt u altijd contact opnemen met onze servicemanager.

Martin Schlepers
martin@benerink.nl
0541-570650

Schadeherstel

Doordat u een auto rijdt in het hogere segment, mag u uiteraard optimale veiligheid verwachten! Uw auto is gebouwd op basis van zeer strenge veiligheidsnormen en uitgerust met tal van geavanceerde veiligheidsvoorzieningen die grotendeels aan het oog ontrokken zijn.

De carrosserie is hierbij van essentieel belang. Deze is dusdanig ontworpen dat de kooiconstructie – mocht u zich onverhoopt in een extreme situatie bevinden – u en uw passagiers optimale bescherming biedt. Daarnaast bevat uw auto hoogwaardige elektronische componenten die stuk voor stuk bijdragen aan uw veiligheid en comfort.

Juist daarom is het van groot belang dat uw auto bij schade wordt gerepareerd door onze vakmensen met de juiste kennis en ervaring op dit gebied. Zodoende kunt u erop vertrouwen dat alle gehanteerde kwaliteitsnormen voor de volle 100% worden gewaarborgd.

Ook bij de zogenaamde minicasco verzekering schades, zoals brand, inbraak, ruitbreuk, botsing met dieren, storm en ander natuurgeweld wordt door ons geen eigen risico verrekend.

Martin Schlepers
martin@benerink.nl
0547-570650

Vervangend vervoer

Als uw auto bij ons in onderhoud is, kunt u gebruik maken van één van onze vervangende auto’s. Hiervoor hebben wij een aantal speciale auto’s gereserveerd, die wij u tegen aantrekkelijke tarieven kunnen aanbieden.

Als u gedurende langere tijd over een vervangende auto wilt beschikken, gelden speciale condities. Voor reservering, prijzen en/of informatie kunt u contact opnemen met onze servicemanager.

Bij onderhoudswerkzaamheden/en of reparatie zorgen wij natuurlijk voor een vervangende auto, maar uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze comfortabele haal- en brengservice.

Bij een kort werkplaats bezoek bent u van harte welkom voor een kopje koffie in onze gezellige wachtruimte met actuele dagbladen en lectuur.

Pechhulp

Schaft u bij Benerink een auto aan en laat u ook het onderhoud door onze werkplaats verzorgen dan bieden wij u doorlopend gratis 24/7 Pechhulp in heel Europa.

Onze mobiliteitsservice verzekert u – 24 uur per dag en 7 dagen per week – van gepaste pechhulp onderweg.

Om gebruik te maken van deze service kunt u tijdens onze openingstijden op ma. t/m vr. van 08.00 uur tot 18.00 uur contact met ons opnemen via 0541 570 650. Buiten deze openingstijden wordt u automatisch doorverbonden voor verdere hulp.
We raden u aan om ons Pechhulp-pasje in uw auto te bewaren zodat het altijd binnen handbereik is.

 

 

Accessoires & inbouw

Autobedrijf Benerink biedt alle mogelijkheden voor het verder verfraaien van uw auto, het verhogen van veiligheid, sportiviteit of comfort. Onze medewerkers beschikken over alle benodigde kennis voor de inbouw van elke gewenste accessoire.

Uiteraard zijn we voor het inbouwen en onderhouden van airco en alarm volledig gecertificeerd.

Vraag naar de mogelijkheden op het vlak van telefonie, alarm, airco, audio en navigatie.

Benerink helpt u graag bij het bepalen van uw keus.
Alle topmerken zoals BMW en MINI liggen binnen handbereik.

Martin Schlepers
martin@benerink.nl
0541-570650