Wij willen als autobedrijf maximale service bieden aan onze klanten.

Maximale service bieden aan u als klant. Daar krijgen wij energie van. Als allround mobiliteitspartner bieden we u alles onder één dak. Zo wassen we graag uw auto bij een onderhoudsbeurt, bieden we vervangend vervoer aan en is een haal- en brengservice ook een mogelijkheid. En er is meer, maar dat laten we u graag zelf ervaren!

Financieren

Een auto financieren is een vak apart. Vandaar dat we daar ons specialisme van hebben gemaakt. U kunt bij ons terecht voor alle gangbare vormen van financiering, zowel private, financial, operational en shortlease. Onze financiële dienstverlening geldt voor ons volledige aanbod en maakt uw droomauto bereikbaar.

Schadeherstel

U bent een liefhebber van auto’s in het hogere segment; dan mag u maximale veiligheid verwachten. De bouw van deze auto’s gebeurt onder zeer strenge veiligheidsnormen en met de meest geavanceerde veiligheidstechnieken.

Ruitenservice

De ruiten van uw auto bepalen in grote mate de veiligheid tijdens het autorijden. Achter het stuur is goed zicht een must. Het op de juiste wijze oplossen van eventuele ruitschades is dan ook van groot belang. Dat lijkt misschien simpel, maar dat is het zeker niet.

Vervangend vervoer

Gemak dient de mens. En ook bij Benerink maken wij het u graag makkelijk. Als uw auto bij ons in onderhoud is, kunt u gebruik maken van één van onze vervangende auto’s. Speciaal voor u gereserveerd. Uiteraard tegen een aantrekkelijk tarief om de kosten laag te houden.

Klantenervaringen.
Wij horen graag wat u van ons vindt, daarom verzoeken wij u om uw ervaring met ons te delen. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit en service op een hoog niveau houden.
Kennis van zaken en vooral plezier in wat ze doen
Marcel

Auto gezocht, gevonden en geleverd! Mooi jong en dynamisch bedrijf, kennis van zaken en vooral plezier in wat ze doen. Kortom, zeer tevreden met Benerink en mijn nieuwe BMW.

Deskundige mensen die zonder enige druk adviseren
Nicolle

Super ervaring. Echte aanrader. Heel vriendelijk ontvangen met een heerlijke cappuccino. Deskundige mensen die je zonder enige druk adviseren. Enorm verrast bij het halen van de auto. Zag er prachtig uit. Geweldig bedrijf.

Vertrouwen in Benerink
Rob

Ja, ook mijn 2e auto bij autobedrijf Benerink gekocht, dat doe je alleen als je vertrouwen hebt in een bedrijf, en dat heb ik in grote mate. Dit bedrijf met uiterst vriendelijke en correcte medewerkers raad ik iedereen aan.Daarnaast ook geweldig mooie auto's en altijd tijd voor een kop koffie en een gezellig praatje, top.

Fill 1