Wij willen als autobedrijf maximale service bieden aan onze klanten.

Maximale service bieden aan u als klant. Daar krijgen wij energie van. Als allround mobiliteitspartner bieden we u alles onder één dak. Zo wassen we graag uw auto bij een onderhoudsbeurt, bieden we vervangend vervoer aan en is een haal- en brengservice ook een mogelijkheid. En er is meer, maar dat laten we u graag zelf ervaren!

Financieren

Een auto financieren is een vak apart. Vandaar dat we daar ons specialisme van hebben gemaakt. U kunt bij ons terecht voor alle gangbare vormen van financiering, zowel private, financial, operational en shortlease. Onze financiële dienstverlening geldt voor ons volledige aanbod en maakt uw droomauto bereikbaar.

Schadeherstel

U bent een liefhebber van auto’s in het hogere segment; dan mag u maximale veiligheid verwachten. De bouw van deze auto’s gebeurt onder zeer strenge veiligheidsnormen en met de meest geavanceerde veiligheidstechnieken.

Ruitenservice

De ruiten van uw auto bepalen in grote mate de veiligheid tijdens het autorijden. Achter het stuur is goed zicht een must. Het op de juiste wijze oplossen van eventuele ruitschades is dan ook van groot belang. Dat lijkt misschien simpel, maar dat is het zeker niet.

Vervangend vervoer

Gemak dient de mens. En ook bij Benerink maken wij het u graag makkelijk. Als uw auto bij ons in onderhoud is, kunt u gebruik maken van één van onze vervangende auto’s. Speciaal voor u gereserveerd. Uiteraard tegen een aantrekkelijk tarief om de kosten laag te houden.

Klantenervaringen.
Wij horen graag wat u van ons vindt, daarom verzoeken wij u om uw ervaring met ons te delen. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit en service op een hoog niveau houden.
Fantastisch
Joeri (Denekamp)

Prachtige BMW gekocht, super goede service en transparante medewerkers. Ze nemen rustig de tijd voor alle vragen met daarbij een heerlijke bakje koffie. Ouderwetse service zoals we dat graag zien.

Koop plezier
Monica (Nieuw Vennep)

Vandaag de auto opgehaald. Glimmend stond de auto in de showroom op ons te wachten. Goede service, men nam alle tijd om alles aan de auto uit te leggen en te verbinden, volle tank, heerlijke koffie en cappuccino en een mooie (grote) fles Prosecco. Het voelde als een feestje!!!! Dikke tien!!!!

Wat een passie voor klant en auto!
Roel (Kampen)

Vandaag naar Benerink geweest voor het aanbrengen van een akrapovic uitlaat en tuning op mijn Audi Rs6. Vriendelijk ontvangen bij de receptie en de hele dag voorzien van een werkplek, koffie en een heerlijk broodjes lunch! Technicus Robbin neemt mijn auto bekwaam onderhanden en laat regelmatig de voortgang zien. De testrit was een beleving voor ons beiden! Top gedaan en met een grote glimlach vijf kwartier terug naar huis gereden. Dank!

Fill 1