Wij willen als autobedrijf maximale service bieden aan onze klanten.

Maximale service bieden aan u als klant. Daar krijgen wij energie van. Als allround mobiliteitspartner bieden we u alles onder één dak. Zo wassen we graag uw auto bij een onderhoudsbeurt, bieden we vervangend vervoer aan en is een haal- en brengservice ook een mogelijkheid. En er is meer, maar dat laten we u graag zelf ervaren!

Financieren

Een auto financieren is een vak apart. Vandaar dat we daar ons specialisme van hebben gemaakt. U kunt bij ons terecht voor alle gangbare vormen van financiering, zowel private, financial, operational en shortlease. Onze financiële dienstverlening geldt voor ons volledige aanbod en maakt uw droomauto bereikbaar.

Schadeherstel

U bent een liefhebber van auto’s in het hogere segment; dan mag u maximale veiligheid verwachten. De bouw van deze auto’s gebeurt onder zeer strenge veiligheidsnormen en met de meest geavanceerde veiligheidstechnieken.

Ruitenservice

De ruiten van uw auto bepalen in grote mate de veiligheid tijdens het autorijden. Achter het stuur is goed zicht een must. Het op de juiste wijze oplossen van eventuele ruitschades is dan ook van groot belang. Dat lijkt misschien simpel, maar dat is het zeker niet.

Vervangend vervoer

Gemak dient de mens. En ook bij Benerink maken wij het u graag makkelijk. Als uw auto bij ons in onderhoud is, kunt u gebruik maken van één van onze vervangende auto’s. Speciaal voor u gereserveerd. Uiteraard tegen een aantrekkelijk tarief om de kosten laag te houden.

Klantenervaringen.
Wij horen graag wat u van ons vindt, daarom verzoeken wij u om uw ervaring met ons te delen. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit en service op een hoog niveau houden.
Behandeld als vaste klant, terwijl ik er voor het eerst kwam.
Wouter

Vriendelijk, snel, goede voorlichting over mogelijkheden en prijs. In een woord: fantastisch !!!

Geweldige customer experience
Ruben

Ik heb nog nooit zulke klantgerichte en hulpvaardige mensen meegemaakt. Prachtige autos verkopen is een, maar klanten totaal ontzorgen is echt wat anders. Geweldig bedrijf!

Vakbekwame en betrouwbare service.
Ton

Het feit dat ik, als "kleine klant", al vele tientallen jaren tot volle tevredenheid bij autobedrijf Benerink kom, zegt genoeg. Ik ben nooit teleurgesteld in hun service, eerlijkheid en de werkplaats met bekwame monteurs.

Fill 1