Financial lease

Bij financial lease hoeft u niet in één keer een grote investering te doen. Dit betekend dat de auto wordt gekocht op afbetaling en u lost maandelijks af aan de leasemaatschappij. In deze maandtermijnen zit ook de rente verwerkt. U bent economisch eigenaar van de auto en de leasemaatschappij is fiscaal eigenaar. De aankoop, het onderhoud en de verzekering regelt u zelf.

Wanneer het leasecontract afloopt, kunt u de auto overnemen tegen het vooraf overeengekomen prijs. Dit is het zogenoemde slottermijn, waardoor het maandbedrag verlaagd wordt.
Het is ook mogelijk om een aanbetaling te verrichten. Het totale financieringsbedrag wordt hierdoor verlaagd, en het te betalen maandbedrag ook.

De looptijd van een financial lease is vaak gelijk aan de economische levensduur. Hierdoor kunt u de auto als investering boeken op de balans én u mag de auto volledig afschrijven. U behoud de liquiditeit en het werkkapitaal.

U kunt bij autobedrijf Benerink terecht voor financial lease. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0541-570650 of stuur een e-mail naar Matthijs Zuithof matthijs@benerink.nl, Leon Heerink leon@benerink.nl of naar Paul Benerink paul@benerink.nl