Contactformulier

Kom gerust eerst eens vrijblijvend kennismaken. Een verse kop koffie staat altijd voor u klaar! Ook voor vragen of het maken van een afspraak kunt u hier terecht.

  • Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Adresgegevens

Autobedrijf Benerink BV
Hinmanweg 1
7575 BE Oldenzaal

Postbus

Postbus 25
7570 AA Oldenzaal

Bedrijfsgegevens
Tel.
E-mail adres
KvK Enschede
06056683
BTW nr.
NL808014419B01
Werkplaats
Ma - Vr
08:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Showroom
Ma - Vr
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Op afspraak ook ’s avonds geopend
Benerink B.V.

Autobedrijf Benerink BV
Hinmanweg 1
7575 BE Oldenzaal

Klantenervaringen.
Wij horen graag wat u van ons vindt, daarom verzoeken wij u om uw ervaring met ons te delen. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit en service op een hoog niveau houden.
Fantastisch
Joeri (Denekamp)

Prachtige BMW gekocht, super goede service en transparante medewerkers. Ze nemen rustig de tijd voor alle vragen met daarbij een heerlijke bakje koffie. Ouderwetse service zoals we dat graag zien.

Koop plezier
Monica (Nieuw Vennep)

Vandaag de auto opgehaald. Glimmend stond de auto in de showroom op ons te wachten. Goede service, men nam alle tijd om alles aan de auto uit te leggen en te verbinden, volle tank, heerlijke koffie en cappuccino en een mooie (grote) fles Prosecco. Het voelde als een feestje!!!! Dikke tien!!!!

Wat een passie voor klant en auto!
Roel (Kampen)

Vandaag naar Benerink geweest voor het aanbrengen van een akrapovic uitlaat en tuning op mijn Audi Rs6. Vriendelijk ontvangen bij de receptie en de hele dag voorzien van een werkplek, koffie en een heerlijk broodjes lunch! Technicus Robbin neemt mijn auto bekwaam onderhanden en laat regelmatig de voortgang zien. De testrit was een beleving voor ons beiden! Top gedaan en met een grote glimlach vijf kwartier terug naar huis gereden. Dank!

Fill 1