Benerink

Visie

Autobedrijf Benerink is in 1986 opgericht door Paul Benerink.

Ruim 30 jaar is het autobedrijf vooral gespecialiseerd in de merken BMW, MINI en AUDI. De bedrijfsvoering is afgestemd op de eisen van de doelgroep uit het hogere, midden- en topsegment van de autobranche.

De showroom en de werkplaats vormen het fundament van onze onderneming.

‘Wij willen een bedrijf zijn dat individuele mobiliteitsoplossingen verzorgt voor berijders van personenauto’s in het kwalitatief hoogwaardige segment. Hierbij hebben wij ons gespecialiseerd in BMW, MINI en AUDI. Wij richten ons op zakelijke en particuliere klanten, die waarde hechten aan comfort, veiligheid, hoogwaardige technologie, kwaliteit en sportiviteit.

Voor deze doelgroep willen wij een volwaardige maar vooral persoonlijke partner zijn. Dit realiseren wij door een klantgerichte benadering en professionele ondersteuning bij de aanschaf van de gewenste auto, het onderhoud ervan en de dienstverlening (ten behoeve van de operationele inzet van de auto). Wij streven voor ons personeel naar een stimulerend werkklimaat, waardoor klanten zich prettig en gewaardeerd voelen’.

Erkenning

Autobedrijf Benerink is een erkend specialist in BMW, MINI en AUDI. Zo zijn we aangesloten bij BOVAG, SCM alarm, TBBS, STEK en Carmeleon Verzekeringen. Tevens hebben wij onze eigen leasemaatschappij Benerink Lease. U kunt alle zaken wat betreft uw droomauto direct bij ons afstemmen, zo gaat u te allen tijde met een veilig gevoel de weg op.

Team

Toen Paul Benerink dit bedrijf ruim 30 jaar geleden oprichtte, was zijn ideaal om de service en de persoonlijke aandacht rond merken als BMW, MINI en AUDI naar een hoger niveau te tillen. Dat is nog steeds wat Benerink voor ogen heeft. Mede door ons enthousiaste team met alle kennis, ervaring en know-how, weten we dagelijks dat hoge serviceniveau weer te bereiken. Wij blijven daarbij de mens, zowel de klanten als de medewerkers, centraal stellen.

 

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures binnen ons bedrijf. Je kunt altijd een open sollicitatie sturen. Wij zullen jouw gegevens bewaren en contact met je opnemen zodra er een vacature ontstaat.

Mail je sollicitatie met CV naar esther@benerink.nl 

Ons familiebedrijf bestaat uit een jong en gedreven team, waarbij plezier maar vooral professionaliteit voorop staat. Je werkt in een energieke omgeving met de dynamische merken BMW – MINI – AUDI. 

Elke dag biedt afwisseling, waarbij je verschillende uiteenlopende werkzaamheden uitvoert. Samen met jouw leidinggevende ontwikkel jij jouw eigen POP, omdat wij graag investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers.

Werkplaats

Het kloppend hart binnen ons familiebedrijf is de werkplaats. Onder leiding van chef werkplaats Rob Benerink en onze technici is uw auto altijd in vertrouwde handen.
Wij maken gebruik van originele apparatuur en onderdelen van BMW – MINI – AUDI. Als autobedrijf proberen wij altijd uw verwachtingen waar te maken en met ons ervaren team in de werkplaats moet dit zeker lukken.

Import

Het zoeken naar de geliefde auto gebeurt al lang niet meer alleen binnen de Nederlandse grenzen. Het importeren van vooral jong gebruikte BMW’s MINI’s en AUDI’s wint steeds meer aan populariteit. Wij werken met een Europees leveranciersnetwerk waardoor we zowel rechtstreeks alsook uit fabrieksvoorraden voor u kunnen vinden waar u naar zoekt.

Deze veelal rijker uitgeruste auto’s kunnen wij tegen een aantrekkelijk tarief relatief snel rijklaar aanbieden. Net als nieuw geleverde auto’s kunnen wij ook deze geïmporteerde jong gebruikte auto’s tegen zeer aantrekkelijk leasetarieven aanbieden. Zowel zakelijk als privé.
Heeft u hier vragen over bel 0541-570650 of stuur een e-mail naar paul@benerink.nl.