Mobiliteitsoplossingen verzorgd voor berijders van personenauto’s in het kwalitatief hoogwaardige segment.

Wij hebben ons gespecialiseerd in BMW, MINI, Audi en Porsche. Wij richten ons op zakelijke en particuliere klanten, die waarde hechten aan comfort, veiligheid, hoogwaardige technologie, kwaliteit en sportiviteit.

Persoonlijke partner

Bij Benerink streven we er naar een volwaardige maar vooral persoonlijke partner van onze klanten te zijn. Dit realiseren
wij door een klantgerichte benadering en professionele ondersteuning bij de aanschaf van de gewenste auto, het onderhoud ervan en de dienstverlening. Door een stimulerend werkklimaat te creëren voor onze werknemers heeft dit ook direct uitwerking op onze klanten die zich daardoor prettig en gewaardeerd voelen’.

Vacature Autotechnicus

Om in te spelen op de groei van onze klantenkring en optimaal te blijven reageren op de wensen van onze klanten, zoeken wij een Eerste Autotechnicus!

Een klasse team
Door ons enthousiaste team met alle kennis, ervaring en know-how, weten we dagelijks ons hoge serviceniveau weer te bereiken. Wij blijven daarbij de mens, zowel de klanten als de medewerkers, centraal stellen
Matthijs Zuithof
Directeur / Eigenaar
Leon Heerink
Verkoop / Leasing
Luca Drost
Junior verkoper
Pascal Hogeling
Verkoop / Social Media
Rob Benerink
Chef werkplaats
Martin Schlepers
Service adviseur / schade
Marten Lohmann
Service adviseur
Ellen Koekenberg
Service adviseur
Noortje Benerink
Financieel / Marketing
John ten Velde
Technicus
Coen Smellink
Technicus
Vincent Rikhof
Technicus
Robbin Bossink
Technicus
Mark Roelink
Technicus
Bram Budde
Technicus
Gert Smellink
Chauffeur
Richard in het Veld
Chauffeur / Conciërge
Coen Vollenbrock
Reconditioner
Linda Morssinkhof
Interieurverzorgster
Jurre Benerink
Reconditioner
Jan Withag
Chauffeur
Herman Wekdam
Chauffeur
Herman Nijkamp
Chauffeur

Erkenning

Autobedrijf Benerink is een erkend specialist in BMW, MINI, Audi en Porsche. Zo zijn we aangesloten bij BOVAG, SCM alarm, TBBS, STEK en Carmeleon Verzekeringen. Tevens hebben wij onze eigen leasemaatschappij Benerink Lease. U kunt alle zaken wat betreft uw droomauto direct bij ons afstemmen, zo gaat u te allen tijde met een veilig gevoel de weg op.

Werkplaats

Het kloppend hart binnen ons familiebedrijf is de werkplaats. Onder leiding van chef werkplaats Rob Benerink en onze technici is uw auto altijd in vertrouwde handen. Wij maken gebruik van originele apparatuur en onderdelen van BMW, MINI, Audi en Porsche. Ons streven is uw verwachting waar te maken.

Ruim 30 jaar ervaring

Traditioneel vakmanschap in een modern jasje. Een plek waar noeste arbeid wordt verricht, maar waar onze monteurs ook altijd tijd hebben voor een praatje met u. Want dát kenmerkt de Benerink cultuur. Onder leiding van chef werkplaats Rob Benerink (vakman van het eerste uur) kent ons technisch team de fijne kneepjes van het vak. Zodat u (weer) onbezorgd de weg op kunt!

Klantenervaringen.
Wij horen graag wat u van ons vindt, daarom verzoeken wij u om uw ervaring met ons te delen. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit en service op een hoog niveau houden.
Zeer tevreden!
Paul & Diny

Band was gescheurd. Zelfde dag een “ noodband” er op. Dag er na al de band aanwezig - werd gebeld en de band kon direct gemonteerd worden. Ben zeer tevreden!

Uitstekende service!
Marlot (Amsterdam)

Altijd uitstekende service! - Er kon last-minute toch nog tijd voor ons worden gemaakt ondanks dat wij zelf te laat met het verzoek kwamen. - Auto is zelfs mooi gepoetst. - Altijd vriendelijk!

In het kort. Top bedrijf!
Jason (Hengelo)

Ik ben er maar een paar keer geweest maar wat mij gelijk opviel is dat de mensen erg vriendelijk zijn en ze zijn bereid je overal mee te helpen. De monteurs zijn top en de service is geweldig. Zeker een aanrader.

Fill 1