Mobiliteitsoplossingen verzorgd voor berijders van personenauto’s in het kwalitatief hoogwaardige segment.

Wij hebben wij ons gespecialiseerd in BMW, MINI en Audi. Wij richten ons op zakelijke en particuliere klanten, die waarde hechten aan comfort, veiligheid, hoogwaardige technologie, kwaliteit en sportiviteit.

Persoonlijke partner

Bij Benerink streven we er naar een volwaardige maar vooral persoonlijke partner van onze klanten te zijn. Dit realiseren
wij door een klantgerichte benadering en professionele ondersteuning bij de aanschaf van de gewenste auto, het onderhoud ervan en de dienstverlening. Door een stimulerend werkklimaat te creëren voor onze werknemers heeft dit ook direct uitwerking op onze klanten die zich daardoor prettig en gewaardeerd voelen’.

Vacature Autotechnicus

Om in te spelen op de groei van onze klantenkring en optimaal te blijven reageren op de wensen van onze klanten, zoeken wij een Eerste Autotechnicus!

Een klasse team
Door ons enthousiaste team met alle kennis, ervaring en know-how, weten we dagelijks ons hoge serviceniveau weer te bereiken. Wij blijven daarbij de mens, zowel de klanten als de medewerkers, centraal stellen
Matthijs Zuithof
Directeur / Eigenaar
Esther Benerink
Bedrijfsleiding
Leon Heerink
Verkoop / Leasing
Paul Benerink
Oprichter
Luca Drost
Junior verkoper
Pascal Hogeling
Social media
Rob Benerink
Chef werkplaats
Martin Schlepers
Service adviseur / schade
Marten Lohmann
Service adviseur
Noortje Benerink
Financieel / Marketing
John ten Velde
Technicus
Coen Smellink
Technicus
Vincent Rikhof
Technicus
Robbin Bossink
Technicus
Bram Budde
Technicus
Gert Smellink
Chauffeur
Coen Vollenbrock
Reconditioner
Linda Morssinkhof
Interieurverzorgster
Job Zwaferink
Reconditioner
Jurre Benerink
Reconditioner
Jan Withag
Chauffeur
Herman Wekdam
Chauffeur
Hans Loohuis
Chauffeur
Wim ten Wolde
Chauffeur
Herman Nijkamp
Chauffeur

Erkenning

Autobedrijf Benerink is een erkend specialist in BMW, MINI en Audi. Zo zijn we aangesloten bij BOVAG, SCM alarm, TBBS, STEK en Carmeleon Verzekeringen. Tevens hebben wij onze eigen leasemaatschappij Benerink Lease. U kunt alle zaken wat betreft uw droomauto direct bij ons afstemmen, zo gaat u te allen tijde met een veilig gevoel de weg op.

Werkplaats

Het kloppend hart binnen ons familiebedrijf is de werkplaats. Onder leiding van chef werkplaats Rob Benerink en onze technici is uw auto altijd in vertrouwde handen. Wij maken gebruik van originele apparatuur en onderdelen van BMW – MINI – Audi. Ons streven is uw verwachting waar te maken.

Ruim 30 jaar ervaring

Traditioneel vakmanschap in een modern jasje. Een plek waar noeste arbeid wordt verricht, maar waar onze monteurs ook altijd tijd hebben voor een praatje met u. Want dát kenmerkt de Benerink cultuur. Onder leiding van chef werkplaats Rob Benerink (vakman van het eerste uur) kent ons technisch team de fijne kneepjes van het vak. Zodat u (weer) onbezorgd de weg op kunt!

Klantenervaringen.
Wij horen graag wat u van ons vindt, daarom verzoeken wij u om uw ervaring met ons te delen. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit en service op een hoog niveau houden.
Kennis van zaken en vooral plezier in wat ze doen
Marcel

Auto gezocht, gevonden en geleverd! Mooi jong en dynamisch bedrijf, kennis van zaken en vooral plezier in wat ze doen. Kortom, zeer tevreden met Benerink en mijn nieuwe BMW.

Deskundige mensen die zonder enige druk adviseren
Nicolle

Super ervaring. Echte aanrader. Heel vriendelijk ontvangen met een heerlijke cappuccino. Deskundige mensen die je zonder enige druk adviseren. Enorm verrast bij het halen van de auto. Zag er prachtig uit. Geweldig bedrijf.

Vertrouwen in Benerink
Rob

Ja, ook mijn 2e auto bij autobedrijf Benerink gekocht, dat doe je alleen als je vertrouwen hebt in een bedrijf, en dat heb ik in grote mate. Dit bedrijf met uiterst vriendelijke en correcte medewerkers raad ik iedereen aan.Daarnaast ook geweldig mooie auto's en altijd tijd voor een kop koffie en een gezellig praatje, top.

Fill 1