Mobiliteitsoplossingen verzorgd voor berijders van personenauto’s in het kwalitatief hoogwaardige segment.

Wij hebben ons gespecialiseerd in BMW, MINI, Audi en Porsche. Wij richten ons op zakelijke en particuliere klanten, die waarde hechten aan comfort, veiligheid, hoogwaardige technologie, kwaliteit en sportiviteit.

Persoonlijke partner

Bij Benerink streven we er naar een volwaardige maar vooral persoonlijke partner van onze klanten te zijn. Dit realiseren
wij door een klantgerichte benadering en professionele ondersteuning bij de aanschaf van de gewenste auto, het onderhoud ervan en de dienstverlening. Door een stimulerend werkklimaat te creëren voor onze werknemers heeft dit ook direct uitwerking op onze klanten die zich daardoor prettig en gewaardeerd voelen’.

Vacature Autotechnicus

Om in te spelen op de groei van onze klantenkring en optimaal te blijven reageren op de wensen van onze klanten, zoeken wij een Eerste Autotechnicus!

Een klasse team
Door ons enthousiaste team met alle kennis, ervaring en know-how, weten we dagelijks ons hoge serviceniveau weer te bereiken. Wij blijven daarbij de mens, zowel de klanten als de medewerkers, centraal stellen
Matthijs Zuithof
Directeur / Eigenaar
Leon Heerink
Verkoop / Leasing
Luca Drost
Junior verkoper
Pascal Hogeling
Verkoop
Rob Benerink
Chef werkplaats
Martin Schlepers
Service adviseur / Schade
Coen Smellink
Service adviseur / Magazijn
Ellen Koekenberg
Service adviseur
Noortje Benerink
Financieel
Mirella Slütter
Office manager
Miranda Zuithof
Fotografie, Marketing & Events
Bart Oude Luttikhuis
Marketing / Social-Media
John ten Velde
Autotechnicus
Vincent Rikhof
Autotechnicus
Robbin Bossink
Autotechnicus
Maurice Holsbeek
Autotechnicus
Bram Budde
Autotechnicus
Guus Wiggers
Autotechnicus
Coen Vollenbrock
Reconditioner
Gert Smellink
Chauffeur
Richard in het Veld
Chauffeur / Conciërge
Pieter Drost
Chauffeur
Jurre Benerink
Reconditioner
Linda Morssinkhof
Interieurverzorgster
Jan Withag
Chauffeur
Herman Wekdam
Chauffeur
Herman Nijkamp
Chauffeur
Pixel
Ontspanningsmanager

Erkenning

Autobedrijf Benerink is een erkend specialist in BMW, MINI, Audi en Porsche. Zo zijn we aangesloten bij BOVAG, SCM alarm, TBBS, STEK en Carmeleon Verzekeringen. Tevens hebben wij onze eigen leasemaatschappij Benerink Lease. U kunt alle zaken wat betreft uw droomauto direct bij ons afstemmen, zo gaat u te allen tijde met een veilig gevoel de weg op.

Werkplaats

Het kloppend hart binnen ons familiebedrijf is de werkplaats. Onder leiding van chef werkplaats Rob Benerink en onze technici is uw auto altijd in vertrouwde handen. Wij maken gebruik van originele apparatuur en onderdelen van BMW, MINI, Audi en Porsche. Ons streven is uw verwachting waar te maken.

Ruim 30 jaar ervaring

Traditioneel vakmanschap in een modern jasje. Een plek waar noeste arbeid wordt verricht, maar waar onze monteurs ook altijd tijd hebben voor een praatje met u. Want dát kenmerkt de Benerink cultuur. Onder leiding van chef werkplaats Rob Benerink (vakman van het eerste uur) kent ons technisch team de fijne kneepjes van het vak. Zodat u (weer) onbezorgd de weg op kunt!

Klantenervaringen.
Wij horen graag wat u van ons vindt, daarom verzoeken wij u om uw ervaring met ons te delen. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit en service op een hoog niveau houden.
Fantastisch
Joeri (Denekamp)

Prachtige BMW gekocht, super goede service en transparante medewerkers. Ze nemen rustig de tijd voor alle vragen met daarbij een heerlijke bakje koffie. Ouderwetse service zoals we dat graag zien.

Koop plezier
Monica (Nieuw Vennep)

Vandaag de auto opgehaald. Glimmend stond de auto in de showroom op ons te wachten. Goede service, men nam alle tijd om alles aan de auto uit te leggen en te verbinden, volle tank, heerlijke koffie en cappuccino en een mooie (grote) fles Prosecco. Het voelde als een feestje!!!! Dikke tien!!!!

Wat een passie voor klant en auto!
Roel (Kampen)

Vandaag naar Benerink geweest voor het aanbrengen van een akrapovic uitlaat en tuning op mijn Audi Rs6. Vriendelijk ontvangen bij de receptie en de hele dag voorzien van een werkplek, koffie en een heerlijk broodjes lunch! Technicus Robbin neemt mijn auto bekwaam onderhanden en laat regelmatig de voortgang zien. De testrit was een beleving voor ons beiden! Top gedaan en met een grote glimlach vijf kwartier terug naar huis gereden. Dank!

Fill 1