15 juni 2023

De nieuwe BMW 7-Serie en i7 bij Benerink

Korte historie

De BMW 7-Serie is een autoserie van BMW die in 1977 geïntroduceerd werd als opvolger van de BMW E3. Het is de grootste sedan van BMW in het topklassesegment. Van de 7-serie bestaan er ondertussen zeven generaties. Waaronder de allernieuwste 7-Serie en i7, waarbij de i7 de volledig elektrische variant is.

De 7-serie is enkel beschikbaar als vierdeurs sedan. Nieuwe BMW-technologieën en designkenmerken worden traditioneel eerst in de 7-serie geïntroduceerd, voordat ze doorsijpelen naar de andere BMW-modellen.

De nieuwe BMW 7-Serie

Qua vormgeving is de nieuwe 7-Serie een fraaie evolutie van het huidige model. De klassieke vierdeurs carrosserie is bijzonder elegant vormgegeven en is duidelijk herkenbaar als een hedendaags BMW product. In het interieur zijn de veranderingen een stuk meer in het oog springend.

Zo biedt de nieuwe 7-Serie een wonderbaarlijk 31,1 inch Theatre Screen met een geïntrigeerde Amazon Fire TV voor een unieke bioscoopbeleving voor de achterpassagiers. Daarbij is een fijn zitcomfort uiteraard belangrijk, daarom biedt de 7-Serie u Executive Lounge Seating, dat geeft u als passagier achter de bijrijdersstoel een comfortabele ligstand met extra veel beenruimte voor een nog betere rijervaring.

Is dit alles nog niet genoeg? Dan heeft de 7-Serie geïntrigeerde touchscreens in de achterportieren, deze elegant in de achterportieren verwerkte 5,5 inch touchscreens bieden u de mogelijkheid om het infotainmentsysteem, het Theatre Screen, de automatische airconditioning en de verstelling van de zitting comfortabel te bedienen.

De nieuwe i7

Het blijft echter niet bij alleen de 7-Serie, er is nu ook de BMW i7. In de i7 ervaart u rijplezier van de volgende generatie, met maarliefst 544 pk en 745 Nm koppel brengt de i7 u van 0 naar 100 in maar 4,7 seconden.

Wordt dat dan gecompenseerd met de actieradius? Zeker niet. De i7 geeft u 625 km actieradius voor elk dagelijks reisdoel. Thuis opladen tot 100 km doet u in 1 uur en 38 minuten en onderweg in maarliefst 6 minuten(!)

Bij ons verkrijgbaar

De BMW 7-Serie en BMW i7 zijn beide bij ons verkrijgbaar, klik op de link om ze te bekijken.

Voor verdere informatie, vraag naar onze voorwaarden.

 

 

Fill 1