5 september 2022

Vacature Autotechnicus

Om in te spelen op de groei van onze klantenkring en optimaal te blijven reageren op de wensen van onze klanten, zoeken wij een Eerste Autotechnicus!
In deze functie voer je zelfstandig onderhouds- en reparatie werkzaamheden uit. Daarnaast spoor je storingen op, kun je diagnoses stellen en een schatting maken van de status van de auto inclusief de benodigde reparaties. Ook verzorg je de inbouw van diverse apparatuur. Naast deze variërende taken kunnen er altijd nog meer werkzaamheden voortkomen.
Wij zijn opzoek naar een echte team player die passie voor de techniek heeft. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat diegene zich altijd wil blijven ontwikkelen en blijft meegroeien in deze dynamische branche.
Wij bieden een fulltime baan aan, met een degelijk sociaal beleid, met een gezellige sfeer. Het is een zeer afwisselende baan met ruimte voor eigen ideeën en initiatief. Altijd is er de ruimte om je verder te ontwikkelen door middel van opleidingstrajecten en/of cursussen. Daarnaast kom je te werken in een jong en dynamisch team met een gezellige vrijdagmiddag borrel!

Ons familiebedrijf bestaat uit een jong en gedreven team, waarbij plezier maar vooral professionaliteit voorop staat. Je werkt in een energieke omgeving met de dynamische merken BMW – MINI – AUDI – PORSCHE.
Elke dag biedt afwisseling, waarbij je verschillende uiteenlopende werkzaamheden uitvoert. Samen met jouw leidinggevende ontwikkel jij jouw eigen POP, omdat wij graag investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers.
Mail je sollicitatie met CV naar Leon@benerink.nl.

Fill 1