Slimme mobiliteit

Nooit eerder veranderde er zoveel in een branche als de afgelopen jaren in de mobiliteitsbranche¨ en dit is nog maar het begin. Het aanbod van elektrische voertuigen¨ de invoering van nieuwe vormen van energie en de bewuste wijze waarop u als klant met mobiliteit en energie wilt kunnen omgaan zijn hier voorbeelden van.

Om u als mobiliteitsspecialist te kunnen blijven bedienen hebben we onze dienstverlening uitgebreid met een aantal diensten en producten waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de meest ultieme oplossingen op het gebied van mobiliteit en energie.

Vanaf januari 2015 maken wij deel uit van de organisatie Slimme Mobiliteit waardoor wij beschikken over kennis, diensten en producten waarmee u zo efficiënt, duurzaam en/of goedkoop mogelijk gebruik kunt maken van nieuwe, maar vooral slimme mobiliteitsoplossingen.

Wij helpen u bij het maken van bewuste keuzes voor de best passende oplossing op het gebied van energie en mobiliteit. Natuurlijk blijven we in de eerste plaats specialist op het gebied van traditionele mobiliteit, daarnaast hebben enkele van onze technische en commerciële medewerkers zich toegelegd op de mogelijkheden die nieuwe mobiliteit (bijvoorbeeld elektrische auto’s) en nieuwe energie (bijvoorbeeld zonne-energie) en de combinatie van deze twee ontwikkelingen u kunnen bieden.

Vooral op het gebied van verduurzaming of kostenbesparing zijn zeer interessante resultaten te boeken.

Bel voor meer informatie over slimme oplossingen 0541-570 650
of stuur een e-mail naar Paul Benerink paul@benerink.nl,
Matthijs Zuithof matthijs@benerink.nl of Leon Heerink leon@benerink.nl